Kathy

Indigo Body Relax is een knusse, professionele massagepraktijk even buiten het centrum van Gent. Ik zorg voor een gezellige, ontspannen sfeer en een persoonlijke aanpak zodat je lichaam de zorg en de aandacht krijgt die het verdient. 

Naast therapeutische massages kan je bij mij ook terecht voor coaching aan de hand van de Persoonlijke Kracht Methodiek. Je ontdekt je drijfveren en talenten door de kleuren van je hart te laten spreken. Open je ‘doosje kracht’ en laat jouw unieke kleuren deel uitmaken van je dagelijkse leven.

Ik neem uitgebreid de tijd voor jou en ontvang je met veel enthousiasme om zo een bijdrage te geven aan het herbronnen van lichaam en geest. Ik wil je fijne verwenmomenten laten ervaren en je op weg zetten naar een waardevol leven.

Tot binnenkort in de praktijk?

Kathy

Wist je dat ...

balans en harmonie belangrijk zijn voor rust in mijn hoofd

kleuren, kristallen, geuren & kruiden me blij maken

ik altijd een krabbelboekje bij heb om ideetjes op te schrijven

intuïtie en buikgevoel mijn kompas zijn

ik gelukkig ben als ik iets kan betekenen voor anderen

ik veel gevoeliger ben dat op het eerste zicht lijkt

ik verzot ben op speculoosjes en een lekker kopje koffie

ik graag inspiratie op doe uit boeken en dat wil delen

ik leef volgens het ritme van de seizoenen

Opleidingen

Ik verzorg als massagetherapeute een breed gamma aan massages waarvoor ik met veel plezier en passie opleidingen gevolgd heb .
Door regelmatige bijscholingen en workshops blijf ik op de hoogte van nieuwigheden en veranderingen in de massagewereld.

Lid van Belgische massagefederatie