Doel van een massage

Stress en drukte zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Dikwijls grijpen we terug naar ongezonde voeding om ons overeind te houden, maar op lange termijn is dit geen oplossing.

Een massage werkt preventief om stressklachten en ziekteverzuim te helpen terugdringen. De balans tussen spanning en ontspanning wordt hersteld.

Een massage aangepast aan de noden van ons lichaam en eventueel aan het seizoen is gezond en heeft een positieve invloed op je lichaam en geest. Tijd nemen om te herbronnen en bijtanken van nieuwe energie!

Aanraken is een basisbehoefte voor ieder van ons. Een aanraking door massage zorgt ervoor dat ons lichaam de hormonen oxytocine en endorfine aanmaakt en zorgt voor een aangenaam gevoel.

Bij een massage gaan bloed- en lymfecirculatie verbeteren. Blokkades en spanningen in de spieren kunnen losgewerkt worden. Je huid gaat stralen door de betere huiddoorbloeding en je krijgt een zonnig humeur!

Een massage is een stap naar een gezonde levensstijl en geeft je meer veerkracht. Voldoende beweging, een juiste ademhaling, gezonde voeding en voldoende slaap zijn een sterke basis voor een goede gezondheid.